В новините
 
22.11.2007 05:46   Новината е видяна 12760 пъти
Четирима искат стола на Танков
Четирима са сигурните дотук претенденти за поста  общински лидер на БСП, който беше  овакантен от Стойко Танков веднага след  като стана ясен слабият резултат на столетницата на този вот.
Това довериха източници от общинската централа малко преди редакционното приключване на броя и минути преди началото на пленума, който снощи трябваше да анализира причините за трагичното представяне на кандидатската листа с общински съветници на БСП и провала на кандидата й за кмет Йоан Костадинов. Също снощи трябваше да се приемат и правилата, по които ще премине извънредната конференция на 1 декември, когато Танков формално ще освободи лидерския пост след 4 мандата и ще се оттегли, за да наблюдава битката между  аптечния общински бос Христо Бургазлиев, финансистът Любен Чардаков, областният координатор на ВС на БСП Атанас Зафиров и пресаташето на Областна управа Дарина Стоянова.
  В тази надпревара няма да се включи Павел Маринов - спряганият до вчера като единствен сигурен кандидат без конкуренция. Маринов бил обзет изцяло от идеята да реализира авторския си проект «Супер Бургас» и се оправдал, че има доста работа като водач на групата на БСП в местния парламент. Организационната дейност в столетницата щяла да му дойде твърде много. Така изходът от гласуването на 1 декември бил крайно непредвидим, каза източникът ни, който не изключи, че в последния момент в залата можело да бъде издигнато и името на предшественика на Танков Илко Славов.

Пълният текст
http://www.factor-bs.com/newsSingle.php?article=1738
Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерияАрхив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |