В новините
 
30.09.2004 09:00   Новината е видяна 6451 пъти
Международни новини
В Берлин полицията е арестувала българския дипломат Николай Апостолов за каране с превишена скорост. Той е отказал да направи тест за употреба на алкохол. Апостолов е бил закопчан, независимо от имунитетa си на дипломат. Българското Министерство на външните работи все още не е получило официално становище от германските власти. Министър Паси е бил информиран за случая.


Лорд St John of Bletso, един от 4-мата, упълномощени да представляват Нейно Величество Елизабет Втора, е на посещение в България в ролята си на председател на Investment Committee of EQUEST.

Новият инвестиционен фонд вече е работил в България и е осъществявал редица успешни сделки. Партньорът на фонда от наша страна е бизнесменът Георги Крумов.

Според Лорда "България има изключително голям потенциал и инвеститорите са решили да започнат няколко много големи и сериозни проекта тук. Някои от тях са свързани със сделки с недвижими имоти, други с финанси и продажба на автомобили. "





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |