В новините
 
22.11.2004 15:38   Новината е видяна 2957 пъти
Европейската комисия одобри проект на Областна администрация Бургас
Европейската комисия одобри регионалната стратегия на Югоизточния район за планиране с център Бургас. Проектът бе разработен от областните администрации на Бургас, Сливен и Ямбол. Партньори по стратегията са Балеарските острови и региона на Епир, чиито опит и добри практики в областта на нововъведенията са използвани за нейното разработване.
Европейската комисия е оценила високо проекта на Бургаски район за планиране, като е дала оценка от 18.9 точи при максимално ниво от 25 точки, съобщиха от пресцентъра на областна администрация.
Стратегията регламентира условията и приоритетите за развитите на нови технологии, обмен на ноу хау, въвеждане на нов мениджмънт и маркетинг във фирми от Югоизточния район за планиране. Тя ще даде възможност на малки и средни предприятия от областите Бургас, Сливен и Ямбол да кандидатстват със свои иновационни предложения по Шеста рамкова програма на ЕС. Програмата осигурява финансиране в размер на 50 % от общата стойност на всеки одобрен проект. Средствата ще се отпускат като безвъзмездна помощ.









Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |