В новините
 
23.09.2007 09:39   Новината е видяна 114920 пъти
Около 118 430 лв се е бръкнал брадовчедът на Иван

По непотвърдени данни ще бъдат изследвани политическите публикации и статии с надпис "платена публикация", за да се разбере дали това не е форма на скрита реклама или нерегламентирана политическа агитация, което е забранено в последните редакции на Закона за Публикациите и политическата пропаганда, но е гласувано тайно на последното съвещание.

Около 118 430 лв (без ДДС) се е бръкнал бургаски бизнесмен, за да генерира "папка" с файлове, създадени със съвременни мултимедийни технологии. Файловете са посветени на негов бивш партньор в заигравките, с когото са в политическа колизия заради жена. Доставчикът не казва повече, не споменава имена и skype-ат му се пуска най-често от компютър с user name NaDyaB, за съжаление не знаем кой е и къде е това. От същото IP писаха, че представителят в Бургас на най-известното в София политическо течение, се чуди как да се отърве от един от политическите си партньори дето взел да му носи негативи и го скарвал със сегашния кмет, но никой не му вярва.

Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерияАрхив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |