В новините
 
13.08.2009 10:13   Новината е видяна 14598 пъти
Утре започва Spirit of Burgas.

Трескаво строителство е обхванало територията на централния плаж в Бургас. Поводът, както цяла България вече знае, е фестивала Спирит Ъф Бъъъргъс (както казват по радиото).
Екипът, който организира събитието, ни разведе из мястото, на което ще се забиват групите Faith No More, Fun Lovin' Criminals, Crystal Method, Clawfinger, Artery, група МЛЪК! и много други.

За любителите на екстремните преживявания - палатковия лагер вече е готов... само палатките трябва да се разпънат.

Припомняме - входа за фестивала започва от 19:00 часа в Петък, като самия фестивал продължава до 6 сутринта.
За втората и третата вечер на фестивала важат същите правила като много важно е да не забравяте да НЕ СИ СВАЛЯТЕ гривната, с която ще бъдете окичени на входа, ако имате тридневен билет. За тези, които разполагат само с еднодневен билет важното е, че ПОВТОРНО ВЛИЗАНЕ НА ТЕРИТОРИЯТА НА ФЕСТИВАЛА Е ЗАБРАНЕНО - гривната, която ще получите на входа ще бъде късана на излизане от фестивала.

ЗАБРАНЕНИЕ ПРЕДМЕТИ СА:
- видео камери и професионални фотоапарати
- аудио записващи устройства
- оръжие
- всякакви остри и опасни предмети като ножове, чадъри и т.н.
- стъклени бутилки
- преносимо лазерно оборудване

ВАЖНО Е:
Внасянето на алкохол и дрога на фестивалната територия е забранено. Дрогирани и пияни посетители няма да се допускат в зоната на SPIRIT of Burgas и няма да им бъде възвърната стойността на билета.
На лица под 18 години алкохол няма се продава.

Всеки, който проявява агресивно и антисоциално поведение, ще бъде изведен извън зоната на фестивала, без възможност за връщане на парите за билета.
Моля, сигнализирайте за такова поведение на нашия екип. Всеки има правото да се забавлява в безопасна обстановка.

В случай на нужда, екип на спешна медицинска помощ ще бъде на ваше разположение. Ваша е отговорността да се грижите за себе си, приятелите си и хората около вас. Ако забележите нещо притеснително, моля, веднага потърсете съдействие от персонала на SPIRIT of Burgas.

Всеки, който проявява агресивно и антисоциално поведение, ще бъде изведен извън зоната на фестивала, без възможност за връщане на парите за билета.
Моля, сигнализирайте за такова поведение на нашия екип. Всеки има правото да се забавлява в безопасна обстановка

Представяме на Вашето внимание две панорамни снимки на част от площите, на които ще бъде разположен фестивала с кратък коментар за всяка от тях.

Първата снимка е на палатковия лагер. Вдясно на снимката се вижда пристанище Бургас - площта между пристанището и огражденията е отделена за палатковия лагер, където гостите ще могат да разпънат палатката си. Вляво, зад малката постройка се помещава една от сцените:Втората снимка е на главната сцена и зоната за хора с увреждания. Вляво се вижда главната сцена - не си мислете, че сцената е малка - просто не е разгърната напълно. За разлика от миналата година тази година сцената е на в противоположния ъгъл на фестивалното градче. Вдясно ще бъде изградена платформа, от която хора с увреждания ще могат да наблюдават концертите и да вземат участие в забавата :) :


ТЕЛЕФОНИ НА ТАКСИМЕТРОВИ КОМПАНИИ:
Стил такси - +359 (0)56 / 51234
Тони такси - +359 (0)56 / 628112
Бургас такси - +359 (0)56 / 47520
Индикар - +359 (0)56 /684087От Летище Бургас до входа на фестивалаView Larger Map

От ЖП Гара Бургас до входа на фестивалаView Larger Map
Ключови думи: фестивал, Спирит ъф Бургас, Spirit of Burgas, палаткa, алкохол, антисоциално поведение, Faith No More, Fun Lovin Criminals, festival, Crystal Method, Artery, MLYK!,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерияАрхив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |