В новините
 
26.11.2004 14:51   Новината е видяна 3697 пъти
Фоторепортери се явиха на майсторски изпит
27 фотографи, между които и едни от най- известните фоторепортери в града се явиха на изпит за майсторско свидетелство в Бургас. 40 бургаски фотографи вече притежават такова свидетелство, а с новоположилите този изпит, фотографите в Бургас стават най- голямата организация в България в този бранш. Изпитът за майсторска степен протече в две части- теоретична и практическа. Теоретичната част е тест от 20 въпроса. За него фотографите са получили предварително конспект, по който да се готвят.
В рамките на практическия изпит кандидат- майсторите трябваше да направят студийни и външни снимки. Председател на изпитната комисия е Костадин Панайотов.
Според изпълнителният директор на регионалната занаятчийска камара Месроб Енгибаров, нивото на бургаските фотографи е високо.
Кандидатите имаха срок, в който да подадат документи за придобиване на майсторско звание.
На изпита днес се явиха и бургаски фоторепортери. Колегите ни Лина Главинова, Елена Фотева, Татяна Стефанова Румен Раканов, Тодор Ставрев, Мирослав Златев също положиха изпит.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |